Swiss Systems B.V.

Swiss Systems B.V. 

Is een volle dochter van het Zwitserse g+m elektronik AG en al weer ruim 5 jaar enthousiast actief vanuit Gorinchem. Kennis van het vak is kenmerkend voor ons bedrijf. Daarnaast is snelheid van handelen en het nakomen van wat we beloven erg belangrijk voor ons. Altijd terugbellen als dat nodig is, is vanzelfsprekend. Beloofd is immers beloofd.

apparatuur Swiss Systems

Met de volledige support van onze Zwitserse collega’s kunnen we jouw vragen en wensen vertalen in een passende oplossing. Het belangrijkste: binnen het daarvoor gestelde budget. We focussen echt op snelheid van reageren, meedenken in oplossingen en een perfect eindresultaat. Daarom weten steeds meer installateurs ons te vinden.

Onze klanten zijn heel divers. We geven graag advies aan eindgebruikers maar de installateur is nodig voor werkzaamheden op locatie en dus onze belangrijkste partner. Ook werken we samen met onze Goldpartners waar we veel mooie projecten mee maken. Samen met de Goldpartners heeft Swiss Systems B.V. ook een flexibele schil van in Zwitserland getrainde technici. Rechts op deze pagina zie je hun namen.

We zijn gespecialiseerd in: ontruimingsinstallaties type A, omroepinstallaties, lestijdensignalering  en kloksystemen of een combinatie daarvan. In onze brochure “geluid” staat veel praktische informatie over geluid. Daarnaast voorbeelden van oplossingen die we kunnen aandragen.

Informatie nodig?

Als je op zoek bent naar meer informatie op het niveau van datasheets dan zijn die te downloaden op de website van ons moederbedrijf in Zwitserland. Daarnaast kan je ons altijd bellen of mailen met jouw vragen.

bellen voor een vrijblijvend advies

Zowel in onze vestiging in Gorinchem als in Zwitserland zijn de lijnen zeer kort. Daarnaast hebben we direct de juiste informatie voor je beschikbaar én beschikken we over grote innovatiekracht en kennis van de materie. In Zwitserland zijn we de absolute marktleider en gezien onze kwaliteitsproducten willen we dat in Nederland ook worden. Die ambitie spreken we uit en die “drive” mag je ook van ons verwachten. Test ons maar uit, graag zelfs.