Referentielijst scholen

OpdrachtLestijdensignalering, omroep en ontruiming
OpdrachtgeverDiverse scholen
LocatieHeel Nederland

Lestijdensignalering, omroep en ontruiming

Referentielijst scholen

Onze referentielijst is dynamisch omdat we regelmatig systemen in scholen maken. Omdat we van kleine tot grote scholen onze modulaire opzet kunnen benutten. Daarom is voor ons elk project anders. Daarnaast denken we graag mee over de voor ú beste oplossing.

Kleine school:

Met klein bedoelen we een Multi Functionele Accommodatie waarvan de school vaak een onderdeel is. Er kan ook een dorpshuis bij zitten of een sportzaal. Maar ook een basisschool. Een mooi uitgangspunt voor lestijdensignalering en een omroepinstallatie. Daarnaast kan achtergrondmuziek een wens zijn. Of een ringleiding voor slechthorenden. Alles kan, ook in combinatie met veiligheid en alarmering, dat is onze EVAC-MC oplossing.

Grote school:

Met groot bedoelen we een hogeschool, een scholengemeenschap of een universiteit. Daar kunnen we oplossingen aandragen zoals lestijdensignalering in combinatie met omroep en een ontruimingsinstallatie.

Tijdsaanduiding:

Als er een moederklok is opgenomen voor de lestijden dan kunnen we die ook gebruiken voor het aansturen van de fysieke klokken. Omdat we dan overal dezelfde tijd kunnen weergeven. En dat is wel gewenst op een school. Daarnaast hoeft u nooit meer alle klokken langs te gaan na een zomer- wintertijd wissel. Dat gaat helemaal automatisch. Ideaal toch ?