Organisatie WIJdezorg

OpdrachtOmroep-, Muziek- en slechthorendenlus
OpdrachtgeverA&B Electrotechniek B.V.
LocatieTwee locaties WIJdezorg

Omroepinstallatie en achtergrondmuziek

Omroepinstallatie 2 locaties WIJdezorg

WIJdezorg wordt niet fout geschreven. Integendeel, het geeft perfect aan wat deze organisatie wil. En dat is het bieden van maatwerk op het gebied van wonen, zorg en welzijn. Er zijn 7 zorglocaties en gastvrijheid staat daarom hoog in het vaandel.

Wens:

Opdrachtgever A&B Electrotechniek heeft ons opdracht gegeven om op 2 locaties de omroepinstallatie te verzorgen. Daarnaast moest het zo breed mogelijk dus inclusief TV-geluid, een ringleiding voor slechthorenden en ook achtergrondmuziek. Locatie “Jacobus” is afgerond en locatie “Woudsoord” een aantal maanden later ook.

Het belangrijkste bovenaan het wensen lijstje was bedieningsgemak met zo min mogelijk toeters en bellen. Daarnaast een goede installatie waar iedereen mee om kan gaan. Omdat een ringleiding niet dagelijks wordt gebruikt moet het makkelijk zijn áls je het gebruikt. Hetzelfde geldt voor een kerktelefoon.

TV-geluid:

Een mooi voorbeeld van “breed” is dat het TV-geluid óók over de luidsprekers van de omroepinstallatie hoorbaar is gemaakt. Dit zorgt ten eerste voor een veel betere spreiding van het geluid in de ruimte en ten tweede dat het geluid uiteindelijk minder hard hoeft te worden ingesteld.

Alle wensen hebben we als Swiss Systems B.V. prima op weten te pakken.