Meet & C Gorinchem

OpdrachtAchtergrondmuziek, omroep, presentatie
OpdrachtgeverCantrijn Groep
LocatieMeet & C Gorinchem

Achtergrondmuziek en presentatie

Geluidsinstallatie Meet & C Gorinchem

Meet & C is een perfecte combinatie van een bedrijfsverzamelgebouw, sociëteit en een vergaderlocatie in één. Omdat je beschikt over een werkplek, jouw eigen vaste werkplek óf een compleet project- vergaderruimte. Met álle faciliteiten. En dat, heel slim, op abonnementsbasis. Tegen deze achtergrond heeft Swiss Systems B.V. mee mogen denken over een gecombineerde geluidsinstallatie. Daarom is gekozen voor meerdere zones met muziek en spraak.

Achtergrondmuziek:

Achtergrondmuziek zorgt voor een prettige sfeer. Daarom kiezen we de juiste kwaliteit luidspreker én waar hij moet worden gemonteerd. Bij Meet & C komen veel gasten over de vloer. Door ook de toiletgroepen van passende muziek te voorzien draagt dit extra bij aan de uitstraling van kwaliteit bij Meet & C. Een geluidsinstallatie met zones is perfect geschikt voor dit doel.

Vergaderen:

De vergaderruimte is door middel van schuifwanden te verkleinen tot 3 kleinere ruimtes. Wij hebben dat vertaald naar 3 zones. Daarom is het mogelijk om per ruimte te schakelen. Door het gebruik van een inkoppelpunt is een laptop, en dus een presentatie, op de luidsprekers te horen. Daarnaast is ook een draadloze microfoon te koppelen zodat grotere gezelschappen geen enkel probleem hebben met het verstaan van úw presentatie.