Helicon MBO Den Bosch

OpdrachtLestijdensignalering
OpdrachtgeverHomij Eindhoven
LocatieHelicon MBO Den Bosch

Lestijdensignalering

Lestijdensignalering Helicon MBO Den Bosch

Lestijdensignalering in zijn puurste vorm. Een moederklok die is aangesloten op een DCF-antenne dus altijd de juiste tijd. Daar is geen discussie over mogelijk. Dit systeem pikt de signalen op van de atoomklok in de buurt van Frankfurt. We hebben de installatie voorzien van 4 snelkeuze toetsen zodat snel geschakeld kan worden tussen verschillende roosters. Vaak is dit een 50-, 40-, en een 10 minuten rooster. Daarnaast is een vakantierooster ook handig. De melodie of toon die u wilt toepassen is op basis van een MP-3 dus ook zelf te kiezen.

Gebruiksgemak:

Gebruiksgemak staat altijd voorop als we nadenken over de beste oplossing voor uw situatie. Daarnaast is de modulaire opzet een absoluut voordeel. U kunt in een later stadium uitbreiden. Daarom kunt u de kosten van uw investering spreiden. Denk daarbij bijvoorbeeld aan een extra omroepmodule of de zogenaamde nevenklokken voor lokale tijdsaanduiding.

Modulair:

In dit project is er door de toename van het aantal luidsprekers in een later stadium nog een extra versterker toegevoegd. Dit kan eenvoudig want onze systemen zijn daarom juist modulair van opzet. Onze opdrachtgever HOMIJ Installaties uit Eindhoven heeft alles netjes en succesvol geïnstalleerd.