Brede zorgschool in Tiel

OpdrachtLestijdensignalering en omroep
OpdrachtgeverHuisman Druten
LocatieBrede zorgschool in Tiel

Lestijdensignalering

Brede zorgschool in Tiel

Lestijdensignalering in combinatie met een omroepinstallatie hebben we in Tiel geleverd. Onze opdrachtgever, de firma Huisman in Druten, heeft alles geïnstalleerd. Opgedeeld in meerdere zones en in totaal 2 omroepposten op 2 verschillende locaties. Omdat bediengemak ook belangrijk is.

Functioneel, betrouwbaar en het belangrijkste: precies wat de eindgebruiker voor ogen had. En dat is wat jij en wij graag willen.

Modulair van opzet:

Omdat het een modulair systeem is kan een installatie ook later nog worden uitgebreid. Zoals modules voor extra omroep en een inkoppelpunt voor externe audio. Een inkoppelpunt is handig in een aula. Als er een presentatie moet worden gegeven kan het geluid van een laptop worden aangesloten. Het geluid zal dan eenvoudig over de luidsprekers hoorbaar zijn. Zomaar een voorbeeld hoe universeel een installatie voor lestijden ook kan worden gebruikt als geluidsinstallatie.

Lestijdensignalering wordt ook wel aangeduid als schoolbel of als schoolbelsysteem. Het gaat er natuurlijk om dat de pauzesignalen automatisch en precies op tijd zullen klinken.

De lesroosters moeten eenvoudig via een PC aan te passen zijn. Daarnaast is het handig dat het geluid ook uit te schakelen is in verband met examens.

Klokmodule:

De gebruikte klokmodule APS-57.1 is het centrale hart van het systeem. Daarnaast wordt er gebruik gemaakt van een versterker, luidsprekers en een omroep paneel.