Ontruimingsinstallatie VA-450

De ontruimingsinstallatie VA-450 is een echte alleskunner, is compact en de prijs is super goed voor middelgrote gebouwen en parkeer garages. Bovendien voldoet hij helemaal aan de geldende normen. Het is een echte plug & play oplossing: aansluiten van de luidsprekers en klaar. De versterker, de reserveversterker, de noodvoeding en alle bewaking zitten er in. Daarnaast kan deze centrale worden gebruikt voor omroep- en achtergrondmuziek. Omdat de gebruikte luidsprekers in een gebouw niet enkel in noodgevallen gebruikt hoeven te worden.

Dát is nu juist wat we steeds maar weer willen benadrukken. In tegenstelling tot een brandmeldinstallatie kan een ontruimingsinstallatie type A meer voor je betekenen dan alleen maar veiligheid. Je kunt de installatie ook gebruiken voor omroep in maximaal 4 zones. Daarnaast is achtergrondmuziek ook mogelijk.

Klein maar fijn:

De ontruimingsinstallatie all-in-one is met recht een benjamin te noemen.  Klein maar fijn. Parkeergarages zijn perfect om deze centrale toe te passen. Ook kleinere kantoren en bouwmarkten. Daar spelen de vierkante meters oppervlak een minder grote rol evenals het aantal bezoekers. Maar omdat de veiligheid van klanten en bezoekers serieus genomen wordt is dit een perfecte oplossing

Gunstige prijs:

Daarom passen we de VA-450 toe. Zeker in het geval van deze benjamin is Zwitserse kwaliteit met een uitstekende prijs-kwaliteit verhouding van toepassing. Een zeer goede prijs én snel leverbaar. Vraag gerust een vrijblijvende offerte aan.

Techniek van steekleidingen:

  • met  mp-3 module voor spraak tekst
  • 3 versterkers van 150 Watt waarvan 1 reserve versterker
  • 2 bewaakte inputs voor ontruimings- en attentieboodschappen
  • geïntegreerde en bewaakte noodvoeding
  • versterker en luidspreker bewaking
  • logboek voor storingen
  • maximaal 4 zones

Een blokschema kunt u hier vinden

All-in One ontruimingsinstallatie