Luidsprekers EN 54-24

Projectietekening met luidsprekers

Luidsprekers EN-5424 gecertificeerd

Per aanvraag of toepassing zoeken we precies de luidsprekers die het best geschikt zijn. Spraakverstaanbaarheid is ons vak en erg belangrijk voor een goed eindresultaat.

Inbouw-, opbouw-, hoorn-, projectie- en zuilluidsprekers  zijn types die we kunnen toepassen. Elk type luidspreker is leverbaar in een EN-5424 uitvoering. Dat is belangrijk want die uitvoering is verplicht als u ze in een ontruimingsinstallatie wilt toepassen. Het complete overzicht kunt u hier downloaden.

De nieuwste generatie EN 54-24 luidsprekers van g + m zijn gecertificeerd en vlot leverbaar. Ons EN 54-24 pakket bevat meer soorten inbouwluidsprekers. Waaronder ook een hoogwaardige 2-weg muziek luidspreker.

A/B Luidsprekers

Ook zijn er A/B luidsprekers beschikbaar. Die zijn perfect toe te passen als er een combinatie wordt gevraagd van ontruiming klasse A en muziek. Als je de oranje link volgt kunt u de datasheets downloaden van de luidsprekers. Voorbeelden van A/B luidsprekers (2 luidsprekers in 1 behuizing): een hotel waar in de gangen zowel ontruiming als achtergrondmuziek hoorbaar moet zijn maar in de hotelkamer geen achtergrondmuziek. Of binnen een bedrijf waar achtergrondmuziek gewenst is maar per kantoor het volume geregeld moet kunnen worden. Natuurlijk zonder dat dit invloed heeft op het ontruimingssignaal. Dat signaal heeft altijd voorrang.

BIM/Revit

Van onze meest gebruikte luidsprekers EN-5424 zijn de BIM/Revit bestanden beschikbaar. Zodat je in de ontwerpfase van je project de exacte (3-D) maatgegevens beschikbaar hebt inclusief alle technische details van de betreffende luidspreker. Je kunt ze vrijblijvend per luidspreker downloaden.

Het is mogelijk in elke gewenste RAL kleur te leveren. Alhoewel wit de meest voorkomende variant is. Daarnaast kijken we ook naar de toepassing en karakteristiek van de luidspreker. Is het spraak of muziek dat moet worden weergegeven of wellicht beide. Zelfs voor onder water zijn er oplossingen.

Binnen het leveringspakket van Swiss Systems B.V. kennen we natuurlijk ook omroepinstallaties, lestijdensignalering, achtergrondmuziek in combinatie met reclameboodschappen (winkelcentra), geluid in sporthallen en sportkantines en niet te vergeten kerken, moskeeën en crematoria.  Elke toepassing kent zijn eigen luidspreker in design, kleur en karakteristiek. Daarom helpen we je graag op weg. Bel gerust voor advies.

In de sfeer van onze producten en als blijk van waardering voor je belangstelling:

Stuur ons een mail en ontvang deze speaker. Huidige status: op voorraad