Omroepinstallaties

Omroepinstallatie

Bedienpaneel ontruimingsinstallatie

Modulair:

Onze omroepinstallatie is helemaal op maat samen te stellen. Vanwege de modulaire opzet is dat voor ons een fluitje van een cent. Daarom wordt een installatie 9 van de 10 keer  opgedeeld in zones zodat u per zone iets kunt omroepen via het bedienpaneel met microfoon. Het bedienpaneel is een designstuk op zich en een sieraad op uw balie. Daarnaast kunt u een omroepinstallatie ook nog eens combineren met andere toepassingen. U kunt daarbij denken aan achtergrondmuziek, lestijdensignalering op een school of pauzesignalen in een productie bedrijf. Het belangrijkste is een ontruimingsinstallatie die door de uitbreiding van uw pand toch nodig kan zijn.

Makkelijk:

Omdat ons systeem een modulaire opzet heeft is er veel mogelijk. Daarom is het zo handig wanneer u met een druk op de knop meerdere mensen snel kunt bereiken. Bij onrust of bij een gevaarlijke situatie kan er snel duidelijkheid geschapen worden. Door simpelweg om te kunnen roepen wat er aan de hand is. Bijvoorbeeld een grote netwerkstoring of wanneer er een BHV oefening plaats gaat vinden. Binnen Europa wordt het ook toegepast als algemeen alarm bij een calamiteit. Iets wat we in Nederland ook steeds vaker tegen gaan komen. Daarnaast kunt u natuurlijk ook omroepen dat op vrijdagmiddag “de week wordt afgesloten met een hapje en een drankje”. Gemak dient de mens.

De Compact-S serie is een compacte en goedkope oplossing.

De LC-CD serie is ook uitstekend geschikt voor deze toepassingen. Echter de LC-CD-serie is meer schaalbaar én mogelijk tot 8 zones. De versterkers hebben een vermogen van 50 t/m 250 Watt.

Enkele voordelen op een rijtje:
  • modulair van opzet, zeer schaalbaar
  • op te delen in zones (omroepen per verdieping, afdeling)
  • ook voor achtergrondmuziek
  • op school toepasbaar voor lestijdensignalering
  • in bedrijven toepasbaar voor pauzesignalen
  • zelfs uit te breiden naar een ontruimingsinstallatie

Wij helpen u graag met kiezen:

bellen voor een vrijblijvend advies

Of mail uw projectgegevens naar info@swisssystems.nl en wij rekenen het uit.