Lestijdensignalering

lestijdensignalering met een schoolbel of zoemer

Lestijdensignalering is een veelgevraagde toepassing in het onderwijs. Zoals een basisschool, een MFA of IKC.  Daarnaast is het uitstekend toepasbaar op middelbare- en hogescholen en natuurlijk universiteiten. De combinatie met een omroepinstallatie wordt zeer regelmatig toegepast. Omdat de luidsprekers voor het pauzesignaal óók zijn toe te passen voor omroepdoeleinden en achtergrondmuziek. Hét grote voordeel van het gebruik van luidsprekers in plaats van schellen of hoorns. Daarnaast wil iedere onderwijsinstelling ook een vorm van veiligheid bieden. Vraag maar eens aan de conciërge, die weet er alles van. Er is altijd wel iets waarbij het handig is om gebruik te kunnen maken van het systeem voor omroep of voor het laten klinken van een alarmsignaal.

Bekijk onze speciale productsite

Onze oplossing voor lestijdensignalering begint steeds populairder te worden. Daarom krijgen we er ook steeds meer vragen over. Om onze klanten zo goed mogelijk van dienst te zijn, hebben we een speciale site gemaakt: NieuweSchoolbel.nl. Bekijk ons ruime aanbod en antwoord op veelgestelde vragen.

NieuweSchoolbel.nl

Bekijk direct onze productsite op NieuweSchoolbel.nl.

Het hart van het systeem: de moederklok

De moederklok is zowel standalone leverbaar maar ook volledig geïntegreerd in ons APS-systeem. De moederklok zal door het aansluiten van een DCF- of GPS ontvanger altijd gelijk lopen. Makkelijk te programmeren lestijden via een PC en naar wens ook handmatig te overbruggen als er examens aan de gang zijn.. In de praktijk programmeren we standaard een 50-, 40-, en 10 minuten rooster maar dat kan naar wens worden aangepast, ook door de gebruiker zelf natuurlijk. Wij zorgen bij de oplevering van een systeem dat er tijd is voor een stukje uitleg. Ouderavonden of een vakantierooster mogen geen enkel probleem meer opleveren. Qua geluid kan je kiezen voor luidsprekers geschikt voor buiten (op het schoolplein) en natuurlijk voor binnen toepassing. Vooral voor binnentoepassing is er veel keuze in uitvoering.

Elk gewenst geluidssignaal is mogelijk:

Omdat het geluidssignaal door een MP3-speler wordt verzorgd kan je eenvoudig voor verschillende situaties een herkenbare toon of melodie kiezen. Het is dus mogelijk om binnen jouw onderwijsinstelling voor het Havo een ander signaal te laten horen dan voor het Lyceum. Het is zomaar een voorbeeld uit de praktijk. Maar we hopen je hiermee op een idee te hebben gebracht.

Stuur vrijblijvend uw projectgegevens maar op, wij rekenen graag voor u.