Swiss Systems B.V.

Swiss Systems B.V Ontruimingen Klokken Versterkers Audiotechnologie

Swiss Systems B.V. 

Is een volle dochter van het Zwitserse g+m elektronik AG en al weer ruim 4 jaar enthousiast actief vanuit Gorinchem. Kennis van het vak is kenmerkend voor ons bedrijf. Daarnaast is snelheid van handelen en het nakomen van wat we beloven erg belangrijk voor ons. Altijd terugbellen als dat nodig is, is vanzelfsprekend. Beloofd is immers beloofd !

Met de volledige support van onze Zwitserse collega’s kunnen we uw vragen en wensen altijd vertalen in een passende oplossing. Het belangrijkste:  binnen het daarvoor gestelde budget. We focussen echt op snelheid van reageren, meedenken in oplossingen en natuurlijk een perfect eindresultaat.

Onze klanten zijn heel divers. We geven graag advies aan eindgebruikers maar de installateur is nodig voor werkzaamheden op locatie en dus onze belangrijkste partner. Ook werken we samen met Goldpartners waar we veel mooie projecten mee maken. Samen met die Goldpartners heeft Swiss Systems B.V. ook een flexibele schil van in Zwitserland getrainde technici. De Goldpartners vind u rechts op deze pagina.

Dus inbedrijfstellen, after-sales en onderhoud is geen enkel probleem.

We zijn gespecialiseerd in: ontruimingsinstallaties type A, omroepinstallaties, lestijdensignalering  en kloksystemen of een combinatie daarvan.

Informatie nodig ?  

Als u op zoek bent naar meer informatie op het niveau van datasheets dan zijn die te downloaden op de website van ons moederbedrijf in Zwitserland.

Natuurlijk kunt u ook alle informatie bij ons opvragen.

Zowel in onze vestiging in Gorinchem als in Zwitserland zijn de lijnen zeer kort. Daarnaast  hebben we direct de juiste informatie voor u beschikbaar én beschikken we over grote innovatiekracht en kennis van de materie. In Zwitserland zijn we de absolute marktleider en gezien onze kwaliteitsproducten willen we dat in Nederland ook worden. Die ambitie spreken we uit en die “drive” mag u ook van ons verwachten. Test ons maar uit, graag zelfs.