Referentielijst scholen

OpdrachtLestijdensignalering, omroep en ontruiming
OpdrachtgeverDiverse scholen
LocatieHeel Nederland

Lestijdensignalering, omroep en ontruiming

Referentielijst scholen

Onze referentielijst is dynamisch want we maken met regelmaat installaties in scholen. Omdat we van kleine tot grote scholen onze schaalbare opzet kunnen benutten. Daarom is voor ons elk project anders. Daarom denken we graag mee over de voor ú beste oplossing.

Kleine school:

Met klein bedoelen we een Multi Functionele Accommodatie waarvan de school vaak een onderdeel is. Er kan ook een dorpshuis bij zitten of een sportzaal. Echter ook een basisschool. Een mooi uitgangspunt voor lestijdensignalering of een omroepinstallatie. Daarnaast kan achtergrondmuziek een wens zijn. Of een ringleiding voor slechthorenden. Alles kan.

Grote school:

Met groot denken we meer aan hogescholen, een scholengemeenschap of aan een universiteit. Daar kunnen we meer oplossingen aandragen zoals lestijdensignalering in combinatie met omroep en een ontruimingsinstallatie.

Tijdsaanduiding:

Als er een moederklok gemonteerd zit ten behoeve van de lestijden kunnen we die ook gebruiken voor het aansturen van de fysieke klokken. Omdat we dan overal dezelfde tijd kunnen weergeven. Daarnaast hoeft u nooit meer alle klokken langs te gaan na een zomer- wintertijd wissel. Dat gaat helemaal automatisch. Ideaal toch ?

U kunt bij ons de meest recente referentielijst opvragen, dan sturen wij hem graag en vrijblijvend toe.