Ontruimingsinstallatie All-in-One

Ontruimingsinstallatie type A VA-450 All-in-One is een échte ontruimingsinstallatie

Alles in één, compact en qua prijs erg geschikt voor minder grote gebouwen en P-garages.  Volledig gecertificeerd volgens de EN 54-16. Het is een echte plug & play oplossing: aansluiten van de luidsprekers en klaar. De versterker, de reserveversterker, de noodvoeding en alle noodzakelijke bewakingsunits zitten er al in. Uiteraard kan ook deze centrale worden gebruikt voor omroep. Of om er op de achtergrond muziek mee af te spelen. Immers de gemonteerde luidsprekers in een gebouw of een kantoor hoeven niet enkel en alleen gebruikt te worden bij calamiteiten.

Dát is nu juist wat we in al onze gesprekken naar voren laten komen. In tegenstelling tot een brandmeldinstallatie, alléén veiligheid, heeft een ontruimingsinstallatie méér mogelijkheden dan alleen maar veiligheid. U kunt de installatie ook gebruiken voor gesproken reclame, muziek en omroep.

Klein maar fijn:

De ontruimingsinstallatie type VA-450 is met recht een benjamin te noemen: klein maar fijn. Zoals al eerder genoemd zijn parkeergarages perfect om deze centrale toe te passen. Maar ook kleinere kantoren en doe het zelf markten. Vanuit de wetgeving niet verplicht vanwege het aantal personen of vierkante meters oppervlak. Maar omdat de veiligheid van klanten en bezoekers door de beheerder van het pand serieus worden genomen. Daarom ! Zeker in het geval van de VA-450 is Zwitserse kwaliteit met een uitstekende prijs-kwaliteit verhouding van toepassing. Een zeer goede prijs én snel leverbaar. Vraag gerust een vrijblijvende offerte aan.

Gebaseerd op het gebruik van steekleidingen in het kort: Ontruimingsinstallatie All-in-One VA-450

  • met  mp-3 module
  • 3 volledig onafhankelijke versterkers van 150 Watt
  • 2 bewaakte inputs voor triggering van ontruimings- en attentieboodschappen
  • geïntegreerde en bewaakte accu back-up
  • versterker en luidspreker bewaking
  • logboek voor storingen
  • maximaal 4 zones

Een schematische voorstelling ziet u door op deze tekst te klikken.