Luidsprekers EN 54-24

Projectietekening met luidsprekers

Luidsprekers EN-5424 gecertificeerd

Per aanvraag of toepassing zoeken we precies de luidspreker die het best geschikt voor u is.

Inbouw-, opbouw-, hoorn-, projectie- en zuilluidsprekers  zijn voorbeelden die we kunnen toepassen. Elke type luidspreker is leverbaar in een EN-5424 uitvoering. Dat is belangrijk want die uitvoering is verplicht als u een ontruimingsinstallatie type A wilt toepassen.

De nieuwste generatie EN 54-24 luidsprekers van g + m zijn gecertificeerd en sinds begin 2014 leverbaar. Het EN 54-24 pakket bevat meerdere soorten inbouwluidsprekers. Waaronder ook een hoogwaardige 2-weg muziek luidspreker, opbouwluidsprekers, projectieluidsprekers, hoorn- en een bolluidspreker.

A/B Luidsprekers

Ook zijn er A/B luidsprekers beschikbaar. Die zijn perfect toe te passen als er een combinatie wordt gevraagd van ontruiming klasse A en muziek. Als u de oranje link volgt kunt u tevens de datasheets downloaden per luidspreker. Voorbeelden van A/B luidsprekers (2 luidsprekers in 1 behuizing): een hotel waar in de gangen zowel ontruiming als achtergrondmuziek hoorbaar moet zijn maar in de hotelkamer natuurlijk geen achtergrondmuziek. Of binnen een bedrijf waar achtergrondmuziek gewenst is maar wel per kantoor of het volume geregeld moet kunnen worden. Natuurlijk zonder dat dit invloed heeft op een eventueel ontruimingssignaal.

BIM/Revit

Van onze meest gebruikte EN 54-24 luidsprekers zijn de BIM/Revit bestanden voor u beschikbaar. Zodat u reeds in de ontwerpfase van uw project de exacte (3-D) maatgegevens beschikbaar hebt inclusief alle technische details van de betreffende luidspreker. U kunt ze vrijblijvend per luidspreker downloaden.

Het is mogelijk in elke gewenste RAL kleur te leveren. Alhoewel wit de meest voorkomende variant is. En we kijken natuurlijk ook naar de toepassing en karakteristiek van de luidspreker. Is het spraak of muziek wat moet worden weergegeven of wellicht beide. Zelfs voor onder water zijn er oplossingen.

Binnen het leveringspakket van Swiss Systems B.V. kennen we natuurlijk ook omroepinstallaties, lestijdensignalering, achtergrondmuziek in combinatie met reclameboodschappen (winkelcentra), geluid in sporthallen en sportkantines en niet te vergeten kerken, moskeeën en crematoria.  Elke toepassing kent zijn eigen luidspreker in design, kleur en karakteristiek.

Een vak apart dus waar we u graag in adviseren. Als we in een vroeg stadium van een project mogen meedenken heeft u daar aan het eind van dat project plezier van.